Afrikanesch Tourismus Board Airlines Airport Aviation Breaking International News Breaking Travel News Regierung News Neiegkeeten Neesopbau Sécherheet Singapur Breaking News Kategorie Elo USA Breaking News Verschidde Neiegkeeten

Aviation Industry Leaders vereenegen sech am World Tourism Network Interest Group

VJ
VJ
schrëftlech vun Jürgen T Steinmetz

Loftfaart ass e Schlësselfaktor beim Neesopbau vun der Rees- an Tourismusindustrie.
De World Tourism Network hat eng éischt Brainstorming Diskussioun mat Branche Leader fir iwwer e Wee no vir ze schwätzen.

Drécken Friendly, PDF & E-Mail

d' Welt Tourismus Netzwierk Aviatioun Interesse Grupp hunn sech en Dënschdeg an enger Brainstorming Sëtzung getraff fir Gespréichspunkte an Affekot z'identifizéieren beim Opbau vun der globaler Loftfaartindustrie. Dës éischt Versammlung war ënner der Leedung vum Executive Board Member vum World Tourism Network, Vijay Poonoosamy, vu Singapur

World Tourism Network ass eng global Initiativ mam Fokus op déi kleng a mëttelgrouss Rees- an Tourismusindustrie.

De Vijay Poonoosamy ass och den Direkter vun International & Public Affairs vun der QI Group; en Net-Exekutive Member vum Verwaltungsrot vun der Fligere Asset Management Firma, Veling Group Member vum Berodungsrot vum World Tourismus Forum Luzern; Member vun der Red Sea Development Company; a Member vum World Economic Forum Strategie Offizéier Gemeinschaft a Gender Parity Steering Committee. De Vijay war de Managing Director vun Air Mauritius, den Exekutive President vun de Fluchhäfe vu Mauritius, an de Vizepräsident International Affairs vun der Etihad Airways. Hie war President vun der ICAO 4. Weltwäit Lofttransportkonferenz, der Loftverkéierskommissioun vun der African Civil Aviation Commission, IATA's Industry Affairs Committee, an dem Legal Advisory Council.

En Team vun erfuerene Fluchfachleit a WTN Memberen hunn Themen déi relevant sinn fir de Secteur diskutéiert.

Bäiträg zu der Sëtzung koumen aus:

  • Michael Walsh, CEO, Pacific Basin Economic Council
  • Paul Steele, Grënner vu Steel & Associates a fréiere IATA Senior Vice President Member & Externe Bezéiungen
  • Catherine Tabone, Consultant a fréier Air Malta Chief Officer International & Legal Affairs
  • Chris Zweigenthal, CEO, Airlines Association of Southern Africa
  • Simon Phippard, Beroder bei Bird & Bird
  • Chamsou Andjorin, Direkter bei Cda Technologies
  • Catrin Tirang, Associé Partner, Lufthansa Consulting
  • De Mohamed Taieb, Consultant a fréiere Generaldirekter vun der Ziviler Loftfaart vun Tunesien

Déi zweet Sessioun ass geplangt fir:

Freideg, 22. Januar 2020
- Hawaii (HST): 3.00– Kalifornien (PST): 5.00 Auer
- Denver (MST): 6.00 Auer
- Chicago (CST): 7.00 Auer
- New York (EST) | Jamaika: 8.00 Auer
- Argentinien | Brasilien: 10.00 Auer

Samschdeg, den 23. Januar 2020
- UK | Portugal | Ghana: 1.00 Auer
- Däitschland | Italien | Tunesien | 2.00 Auer
- Griicheland | Jordanien | Israel | Südafrika | 3.00 Auer
- Saudi Arabien: 4.00 Auer
- UAE | Seychellen | Mauritius 5.00 Auer
- Indien: 6.30 Auer
- Thailand | Jakarta: 8.00 Auer
- Hong Kong | Singapur | Bali 9.00 Auer
- Japan | Korea 10.00 Auer
- Guam: 11.00 Auer
- Sydney: 12.00 Auer
- Neiséiland: 2.00 Auer

WTN invitéiert Memberen an interesséiert eTurboNews Lieser fir aktiv un dëser kommender Brainstorming Sëtzung deelzehuelen.

Klickt fir Iech unzemellen 

Kuckt dat éischt Event fréier dës Woch:

Drécken Friendly, PDF & E-Mail

Iwwer den Auteur

Jürgen T Steinmetz

De Juergen Thomas Steinmetz huet kontinuéierlech an der Rees- an Tourismusindustrie geschafft zënter hien en Teenager an Däitschland war (1977).
Hien huet gegrënnt eTurboNews am Joer 1999 als éischt Online Newsletter fir d'global Rees Tourismus Industrie.